Welkom bij MN VERHUUR!

In 2016 kreeg ik, Mathias Nijs, het gekke idee om springkastelen te verhuren. Het avontuur begon met het verhuren van de piratenboot en Nemo. Wat begon als een gek idee, leek mij te plezieren met als gevolg dat ik mijn assortiment wou uitbreiden. In 2017 werden ook de bumperballen en het prinsessenkasteel aan het assortiment toegevoegd. Toch vond ik dat een feestje niet volledig was met enkel een springkasteel en/of bumperballen. Na een tijdje besloot ik om met de verhuur ook een andere weg in te slaan, namelijk die van het feestmateriaal. Tenten, partytafels, barkrukken, tuintafels -en stoelen, verwarmingselementen… Het hoorde er allemaal bij en vervolledigde als volgt het assortiment. Doordat de vraag naar springkastelen groter werd, werd ook mijn idee steeds gekker. In 2018 werd het assortiment nog ruimer na de aankoop van drie springkastelen, namelijk: de dolfijn, het vliegtuig en een tweede prinsessenkasteel. Ik was erg tevreden over het assortiment, maar vond dat er toch nog iets ontbrak. Plots kwam ik op het idee om een eigen springkasteel te laten ontwerpen. Dat is dan ook het springkasteel waar ik het meest trots op ben, namelijk: de ma├»shakselaar. Via de folders in de winkels en deze website kan u rustig kennismaken met het hele assortiment.

Niets is leuker dan een kind te zien stralen van geluk. Het moment dat de ogen van een kind fonkelen, omdat het ongeduldig aan het wachten is totdat het springkasteel opgeblazen is. Het moment waarop een kind heel verlegen, maar dolenthousiast vraagt of het nu eindelijk op het springkasteel mag gaan. Dat zijn de momenten waaruit ik zoveel plezier en voldoening  haal met dit werk.

Ik hoop jullie tevreden te stellen en kwaliteit te leveren. Ik kijk uit naar een zeer fijne, goede en vlotte samenwerking.

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Mathias